EsittelyYhteystiedotOmat koiratMuistoissaKasvatitPentujaEtusivu

Olen perheellinen työssäkäyvä, 3 lasta + avomies ja 4 koiraa, asumme omakotitalossa Lepsämässä, Nurmijärvellä. Ensimmäisen saksanpaimenkoiran sain ollessani 12-vuotias ja muutamaa välivuotta lukuunottamatta, saksan-paimenkoira on kulunut elämääni.

Kasvattajan peruskurssin olen käynyt vuonna 1984, kennelnimen Troyen's olen saanut vuonna 1986, SPL:n kasvattajadiplomin sain vuonna 2001. Välivuosiin lasten lisäksi kuului myös, bernhardinkoiria ja boksereita,joilla myös aloitin kasvattajan uran. Näinä vuosina seurasin kuitenkin samanaikaisesti saksanpaimenkoiran kehitystä sivusta.

Innostuin bokserini "Viivin" kanssa suojelusta ja lajina koin sen itselleni haasteeksi. Samalla huomasin, että bokseri ei rotuna täyttänyt itselleni asettamiani tavoitteita suojelukoirana.

Tavattuani avomieheni "Yllin" vuonna 1996, tuli elämääni takaisin myös saksanpaimenkoira. "Yllillä" oli jo tuolloin Heikki ja Helena Hiltusen Saksasta tuoma käyttölinjainen narttu Chiwa v.d. Fasanerie, josta myöskin on tullut meidän kanta narttumme. Toimimme molemmat SPL-Röykkä ry:ssä aktiivisesti, "Ylli" maalimiehenä ja minä johtokunnan jäsenenä.

Yhteisen harrastuksemme yhtenä tavoitteena on kasvattaa terveitä, työkykyisiä/-haluisia käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria, unohtamatta rotumääritelmää!!

- Kirsi Lindgren
-


Troyen's "joukkue" SPLn SM-kisoissa 2012 :D

copyrightęTroyen's
webdesign Pirkko Dima